Συστήματα εξαερισμού

Στην εποχή του Covid-19 τα συστήματα εξαερισμού είναι επίκαιρα.Ξεστοκάρουμε όλα τα προιόντα στην μισή τιμή για ένα μήνα και επειδη είναι πολλά δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τις τιμές θα σας τα στέλνουμε μισοτιμής (-50%):

  •  Καλο για την καταπολέμηση του ιού (Covid-19).

  •  Αεριζει τον χώρο σας με φιλτρα ενεργού ανθρακα.  

  • Συμβάλει στην οικονομία και στη  υγεία σας αερίζοντας τον χώρο με εναλλακτή θερμότητας. Τέρμα η υγρασία και οι απώλειες.

  • Μεταφορικά απο 1,90€ . Αντικαταβολή 3€.Δωρεαν μεταφορικα για αγορές άνω των 50€.

  • Τώρα και με αντικαταβολή και χωρίς εγγραφή

  • Λιγότερες ώρες λειτουργίας με το Cool Bill Energy

Η εταιρία μας έχει ίσως την μεγαλύτερη ποικιλία led στον κόσμο. Φτάσαμε τους 6500 κωδικούς για εσάς για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Τα περισσότερα προιόντα εισάγονται από εμάς οπότεΜεταφορικά απο 1,90€ . Αντικαταβολή 3€.Δωρεαν μεταφορικα για αγορές άνω των 50€.

 Στην πορεία της επιχείρησης λόγω ζήτησης από εσάς φέρνουμε συνέχεια νέους κωδικούς και άλλα προιόντα όπως μαγνήτες κλπ. Όλα σε πολύ καλή ποιότητα και κάλες τιμές.

Η πολυετή εμπειρία μας, η άψογη εξυπηρέτηση, η απόλυτη εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει τόσα χρόνια οι πελάτες μας, αποτελούν εγγύηση ότι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανταπεξέλθει πλήρως στις νέες απαιτήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές τα προϊόντα μας και να αποτελέσουμε μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για τις ηλεκτρονικές αγορές των πελατών μας. Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στην φυσική μας έδρα ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Βοσπόρου 85 , 54454 στην Ελλάδα και να διαπιστώνοντας την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία μας.

Με Εκτίμηση,
E-LEDECO.GR

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μέθοδοι πληρωμής

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καθημερινό γραφείο βοήθειας

100% ΑΣΦΑΛΕΣ

Ασφαλής πληρωμές

7€ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι Αγορών

Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου