Ξεστοκαρουμε ολα μισοτιμης για ενα μηνα και επειδη ειναι πολλα δεν προλαβενουμε να τα αλλαξουμε θα σας τα στελνουμε μισοτιμης -50%
Καλό για τ,ον ιό  (Κόρονιος) αεριζει τον χώρο σας

Καλό για το αντικαπνιστικο νομο καπνιστε αφοβα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΛΠ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ 3,5 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 3 ΕΥΡΩ…….

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΟ COOL BILL ENERGY

 


ΠΩΣ; ΑΠΛΑ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ COOL BILL ENERGY

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο αυτό από το 2007. Βασική πολιτική μας είναι να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και να προσφέρουμε πάντα τιμές που είναι κοντά στις χαμηλότερες του ανταγωνισμού.
Τα κόστη μας είναι χαμηλά, γι’ αυτό κερδίζετε περισσότερα

Ένας από τους λόγους για την επέκτασή μας στο διαδίκτυο με το E-LEDECO.GR είναι επειδή τα κόστη στο διαδίκτυο είναι χαμηλότερα. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα μας εδώ μπορεί να είναι χαμηλότερα από την τιμή που θα βλέπατε σε μια βιτρίνα, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν φυσικά κόστη.
Θέλετε τις χαμηλότερες τιμές; Διαπραγμάτευση τιμών.

Το E-LEDECO.GR δίνει την δυνατότητα σε όλους πελάτες μέσω της ειδικής φόρμας ‘Διαπραγμάτευση τιμής’ που υπάρχει σε κάθε προϊόν, να ζητήσει καλύτερη τιμή για κάποιο προϊόν. Πολλές φορές η προμηθεύτρια εταιρία προβαίνει σε κάποιες εκπτώσεις για τις οποίες μπορεί να μην έχουμε ενημερωθεί εγκαίρως ώστε να αλλάξουμε τις τιμές μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνιστούμε σε όλους τους υποψήφιους πελάτες μας να επικοινωνούν με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά στο 2315116069 τις εξής ώρες: ΩΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣ 9-15 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6970126699 ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ. Και Σαββατο 10-14.00.